17. KK-stiftelsen – Livslångt lärande: en nyckel för svensk konkurrenskraft

17. KK-stiftelsen – Livslångt lärande: en nyckel för svensk konkurrenskraft

Innovationslandet · 2022-06-22
30:19

I det här avsnittet av Innovationslandet Sverige träffar Emma Frans KK-stiftelsens vd Eva Schelin och Martin Hellström, rektor för Högskolan Väst, för att samtala om livslångt lärande. Arbetslivet och marknaden befinner sig i en förändring där nya arbeten tillkommer, medan andra försvinner. Men hur ska vi se till att vi har rätt kompetens? Och hur ska Sverige hålla sig konkurrenskraftiga och fortsätta vara ett innovativt land? Det och mycket mer hör du här i Innovationslandet Sverige.

Avsnittet spelades in den 15 juni och är ett betalt samarbete med KK-stiftelsen. Innovationslandet Sverige produceras av contentbyrån Borg Owilli.

Innovationslandet

Världen står inför stora utmaningar och omställningar som kräver uppfinningsrikedom för att nå nya, nödvändiga lösningar och vägar framåt. Med en framgångsrik historia av nyskapande idéer är Sverige ett av världens främsta innovationsländer.


I podcasten "Innovationslandet" möter Emma Frans några av landets främsta forskare, ingenjörer och innovatörer för att diskutera deras innovativa lösningar och hur de kan förändra samhället i en positiv riktning.

Podcasten är en produktion av contentbyrån Borg Owilli.

Var kan man lyssna?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Avsnitt