Stellz & Friends: 28. Om Stellz & Mangz hade varit gifta så…

Stellz & Friends: 28. Om Stellz & Mangz hade varit gifta så…

Nu börjar livet! · 2023-03-17

Stellz ger en känga till en tvättiz. Mangz har gjort UFO-undersökningar. Vilket är det smartaste djuret i havet och hur ska man bete sig när ens partner älskar en skådis? Dessutom testar Mangz och Stellz på att vara gifta. Det här är vad vi stör oss mest på. Välkomna till säsongens roligaste avsnitt!

Nu börjar livet!

Rebecca Stella och Vanessa delar med sig av sina liv som nyblivna mammor och talar ut om livets stora frågor, från relationer och kärlek till livspussel och sorg.

Svenska Poddar

Nu börjar livet ger dig som lyssnar två poddar i en, och finns med dig varje måndag och fredag med Rebecca Stella!
Rebecca Stella och Michaela Forni ger en hjärtlig start på veckan under måndagar, och spinnoffen “Stellz and friends” rundar av veckan med härligt och roligt häng som peppar i gång stämningen inför stundande helg. Från Los Angeles till Stockholm delar de med sig av sina liv innefattande allt från relationer, kärlek, sorg och mycket mer. En ärlig och ofiltrerad podd med en hård sarkastisk jargong och många skratt mellan två vänner.

På fredagarnas “Stellz and friends” har Rebecca Stella festliga samtal tillsammans med olika vänner vecka för vecka för att ge den ultimata fredagsfeelingen. Och allas våran Mangz också med varje fredag för den ultimata fredagsfeelingen.

Nya avsnitt släpps varje måndag och fredag.
Klipps av Magnus Öhman – Montana Ave Media Group.

Var kan man lyssna?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Avsnitt