Svärfarsmordet i Haparanda

Svärfarsmordet i Haparanda

Svenska Mordhistorier · 2024-02-09

* Det här är ett gammalt avsnitt från Podme. För att få tillgång till Podmes alla premiumpoddar samt fler avsnitt från den här podden, helt utan reklam, prova Podme Premium kostnadsfritt. Ladda ned i Appstore eller Google Play. *

Sent på natten den 28 maj 2014 ringer en kvinna 112 från en lägenhet i Haparanda. ”Min pojkvän har dödat min pappa”, säger hon till larmoperatören. Men det dröjer 50 minuter innan polisen anländer till brottsplatsen. Inne i lägenheten hittar de fadern död i sovrummet, med så djupa knivsår att huvudet nästa lossnat. Källor: Polisens förundersökningsprotokoll, Domen i Haparanda tingsrätt, Norrländska Socialdemokraten, Norrbottenskuriren, Marie-Louises blogg och öppna facebookprofil, Aftonbladet. Programledare i detta avsnitt är Christopher Holmberg. Manusförfattare är Per Johansson och producent är Evelina Fernerud. Originalmusik av Tor Wilén. Svenska Mordhistorier görs av podcastbolaget qast, exklusivt för PodMe.

Svenska Mordhistorier

True Crime-genren har blivit alltmer populär i podcast-Sverige och Svenska Mordhistorier är en av de poddar med flest lyssnare. Sebastian Krantz går igenom verkliga, såväl som verklighetsbaserade, mordfall från hela världen.

Svenska Poddar


Varje vecka berättar vi om ett svenskt mord. Vi uppmärksammar fall som inte får glömmas bort, och försöker förstå vad som ligger bakom det som hänt.
Hör fler avsnitt av Svenska Mordhistorier hos Podme: https://podme.com/se/svenska-mordhistorier

Besök podme.com och skapa ditt konto. Ladda sedan ner Podmes app i AppStore eller Google Play och börja lyssna.

Var kan man lyssna?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Avsnitt