All in – poker-spelare som pratar om allt inom tech och finans

All-In: En fascinerande resa genom teknik- och finansvärlden

All-In är en högkvalitativ video-podcast som ligger i skärningspunkten mellan teknologi, investeringar och samhällsfrågor. Här får lyssnarna en inblick i de höga insatsernas värld och diskussioner kring de senaste trenderna inom tech- och finansbranschen. Podcasten erbjuder en unik mix av underhållning och expertis, vilket gör den till en intressant lyssning för de som är nyfikna på hur dessa världar kan sammanflätas.

Några exempel på det som kan diskuteras i podden är:

  • Teknologi och innovation
    Podcasten belyser det senaste inom teknologi och innovation – från AI:ns framfart och Microsofts investering i OpenAI, till nyheter som berör det nyaste infon om konflikterna kring Twitter och om hur innehållsmodereringen hanteras.
  • Samhällsfrågor
    Med nyheter kring den senaste bankkrisen i USA har podden, i sina senaste avsnitt, tagit upp vad en sådan kris innebär, och hur andra kan komma att påverkas. Därtill diskuteras även frågor som berör allt från vacciner till politiska kampanjer.

Kortfattat kan man säga att denna podd går igenom en mängd ämnen och delar med sig av fascinerande insikter från sina värdar, som alla har mycket erfarenhet och framgång inom sina respektive områden. Podcasten har blivit populär både bland såväl spelare som de som gärna lyssnar på expertisen från de erfarna individerna bakom mikrofonerna.

De poker-spelande krafterna bakom All-In

Podden All-In drivs av fyra imponerande personligheter: Chamath Palihapitiya, Jason Calacanis, David Sacks och David Friedberg. Alla fyra har en bakgrund som entreprenörer och investerare, vilket ger dem en unik insikt i teknologibranschen. Dessutom möts dessa fyra personligheter regelbundet för att spela poker med höga insatser och diskutera aktuella händelser, trender och mycket mer. Deras dynamik och kunskaper bjuder in lyssnaren till en spännande stund med intressant fakta och kunskap.

Chamath Palihapitiya

Palihapitiya är en inflytelserik riskkapitalist och entreprenör som har gjort sig ett namn inom teknik- och investeringsvärlden, och som bland annat varit del av Facebooks ledningsteam och ägt en del av Golden State Warriors. Dessutom är Palihapitiya känd för sina enastående pokerkunskaper. Dessa har bland annat lett honom till att delta i PokerGO flera gånger, och hans livstidsvinster uppgår till över $175,000, vilket motsvarar 1,8 miljoner i svenska kronor. Palihapitiya är den mest framgångsrika pokerspelaren i All In-truppen.

Jason Calacanis

Jason Calacanis är en amerikansk entreprenör, investerare och författare som är mest känd för sina tidiga investeringar i företag som Uber och Robinhood. Calacanis började sin karriär som journalist och grundade senare Weblogs, Inc., som han sålde till AOL för 25 miljoner dollar. Calacanis poker-karriär har inte varit lika framgångsrik, även om han dragit in över 10,000 kronor i officiella vinster.

David Sacks

David Sacks är en amerikansk teknikentreprenör och investerare som har haft en betydande inverkan på Silicon Valley. Sacks började sin karriär på PayPal, där han var Chief Operating Officer och en del av den legendariska "PayPal-maffian". Vad gäller hans pokerkarriär har han varit framgångsrik med totala vinster som uppgår till strax under en halv miljon kronor.

David Friedberg

David Friedberg är en serieentreprenör, ängelinvesterare och grundare av The Climate Corporation, ett företag som använder dataanalys för att hjälpa jordbrukare att förbättra sina avkastningar och minska riskerna. Han har också varit involverad i flera andra teknikföretag, inklusive Google och Metromile. När det kommer till spelandet lägger sig Friedberg i den lägre vinst-skaran bland de fyra, med cirka 45,000 kronor i totala vinster.