212. Sex på krogen special

212. Sex på krogen special

Hänt På Restaurang · 2025-05-12
57:25

Agnes får äntligen igenom sitt förslag på ett k*ull-special och jösses vad det har idkats älskog ute på landets restauranger. Folk har pippat i träd, under bord på fullsatta restauranger, på sushi-restauranger, mot sopstationer och Jörgen Saldert, han berättar om när han blev medbjuden på en trekant!


Tack alla ni som skickat in veckans historier: Jackie Grön, Eva, Jörgen Saldert plusen en hög med människor som av någon anledningen ville vara anonyma.


Och extra mycket tack till er som skickat bidrag via våra Swish: Magnus Granmyr, Dennis Jansson, Alexandra Grins, Astrid Ericson, Jim Jonsson, Simon Roshagen, David Burman, Johanna Nyholm, Malin Gille, Martina Jansson, Edward Eriksson, Emelie Forsblom, Nerima Ouma, Oscar Pettersson, Magnus Foss, Philip Tisting, Cilla Jarminde, Axel Skog, Malin Ervik, Kim Johansson, Jon Larsson, Anne Tysnes, Jonna Broberg, Pelle Eriksson, Helen Andersson och Erik Ekstrand! Hjältar är ni! 


Glöm inte att trycka på följknappen i din podspelare och gå gärna in och diskutera veckans avsnitt på våra sociala medier och om du lyssnar via Spotify kan även delta i våra olika omröstningar. Fred, kärlek och Fernet.


Medverkande: Jesper Borgenstrand, Henrik Olsen, Agnes Fällman, Patrik Tapper

Stöd oss på Patreon: https://www.patreon.com/Hantparestaurang

Swish: 1234 8689 64 - Hänt På AB

Följ oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: Restaurangliv / TikTok: Hänt På Restaurang / Threads: Restaurangliv

Maila in din egen historia till: [email protected]

Sponsor / Annonsering: [email protected]


Musik:

Henrik Olsen - HPR Theme

Serge Gainsbourg - je t'aime moi non plus

Angelo Badalamenti - Twin Peaks

Azealia Banks - 212


Ljud från

Aftonbladet 200 Sekunder - Rasismen på krogarna


Foto:

Leo Josefsson / Light Box

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Hänt På Restaurang

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Var kan man lyssna?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Avsnitt