227. Ångestlindrande shopping och en instapost för 100k

227. Ångestlindrande shopping och en instapost för 100k

Måndagsvibe med Hanna och Lojsan · 2023-09-18
47:17

Det är liveshow-vecka, Hanna har total panik och Lojsan försöker att bara INTE svimma. Hanna erkänner ett beroende som får alla klimataktivister att rasa, men om det får en att känna sig snygg så måste det väl vara okej? Idag får ni minst sagt ett smakprov på hur vår livs-bubbla ser ut med allt från bilar fyllda med färska snittblommor till väskor för tusentals kronor. VI SES PÅ CIRKUS PÅ LÖRDAG!

Följ oss på instagram @mandagsvibe, gå med i facebookgruppen "Måndagsvibbare" och skicka in dilemman, frågor & am i the asshole till [email protected] eller instagram DM!

Hadeee!

Måndagsvibe med Hanna och Lojsan

Influerarna Hanna ”Hannalicious” Friberg och Lovisa ”Lojsan” Wallin tar med lyssnarna bakom kontona. Pinsamma historier, starka åsikter och lyssnarfrågor avhandlas med både humor och allvar.

Svenska Poddar

Varje måndag får du följa med bästa vännerna Hanna och Lojsan där de delar med sig av sina liv i Stockholm. I denna podd pratar de ofiltrerat och ärligt om allt vad gäller resor, vänskap, dejting, förhållanden och - ja, allt från pinsamma historier, starka åsikter till att lösa lyssnarnas problem. Även Lojsans kille Buster gästar ofta och ser sig själv som den tredje personen i podden.

Ifall du vill skicka in till vårat favoritsegmentet “Am I the asshole?” som är återkommande i varje veckas avsnitt eller behöver hjälp med något - tveka inte att höra av dig till @mandagsvibe på Instagram! Happy Monday!

Var kan man lyssna?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Avsnitt