Mat och Marginaler: Näringslära och lönsam hållbarhet inom livsmedelsbranschen
Anki Sundin: Näringsfysiolog, SSE MBAAnki Sundin: Näringsfysiolog, SSE MBA
- Antal avsnitt: 50
- Senaste avsnittet: 2017-03-27
- Affärer Hälsa och motion
Anki Sundin: Näringsfysiolog, SSE MBA
Det finns totalt 50 tillgängliga avsnitt av Mat och Marginaler: Näringslära och lönsam hållbarhet inom livsmedelsbranschen.
Vi har kategoriserat Mat och Marginaler: Näringslära och lönsam hållbarhet inom livsmedelsbranschen som:
Mat och Marginaler: Näringslära och lönsam hållbarhet inom livsmedelsbranschen går bland annat att lyssna på hos följande tjänster:
Det första avsnittet av Mat och Marginaler: Näringslära och lönsam hållbarhet inom livsmedelsbranschen som vi har släpptes 16 mars 2015.
Mat och Marginaler: Näringslära och lönsam hållbarhet inom livsmedelsbranschen släpps och produceras av Anki Sundin: Näringsfysiolog, SSE MBA.