Mat och Marginaler: Näringslära och lönsam hållbarhet inom livsmedelsbranschen

Mat och Marginaler: Näringslära och lönsam hållbarhet inom livsmedelsbranschen

Anki Sundin: Näringsfysiolog, SSE MBA

Anki Sundin: Näringsfysiolog, SSE MBA

Var kan man lyssna?

Apple Podcasts Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Avsnitt

Frågor och svar

Hur många avsnitt finns det av Mat och Marginaler: Näringslära och lönsam hållbarhet inom livsmedelsbranschen?

Det finns totalt 50 tillgängliga avsnitt av Mat och Marginaler: Näringslära och lönsam hållbarhet inom livsmedelsbranschen.

Vad handlar Mat och Marginaler: Näringslära och lönsam hållbarhet inom livsmedelsbranschen om?

Vi har kategoriserat Mat och Marginaler: Näringslära och lönsam hållbarhet inom livsmedelsbranschen som:

  • Affärer
  • Hälsa och motion

Var kan man lyssna på Mat och Marginaler: Näringslära och lönsam hållbarhet inom livsmedelsbranschen?

Mat och Marginaler: Näringslära och lönsam hållbarhet inom livsmedelsbranschen går bland annat att lyssna på hos följande tjänster:

  • Apple Podcasts
  • Podtail
  • Google Podcasts

När startade podcasten Mat och Marginaler: Näringslära och lönsam hållbarhet inom livsmedelsbranschen?

Det första avsnittet av Mat och Marginaler: Näringslära och lönsam hållbarhet inom livsmedelsbranschen som vi har släpptes 16 mars 2015.

Vem gör podcasten Mat och Marginaler: Näringslära och lönsam hållbarhet inom livsmedelsbranschen?

Mat och Marginaler: Näringslära och lönsam hållbarhet inom livsmedelsbranschen släpps och produceras av Anki Sundin: Näringsfysiolog, SSE MBA.