Marie Agerhäll

Marie Agerhäll

Sommar & Vinter i P1 · 2022-07-23
58:07

Komikern om att blunda och springa i alla riktningar och ändå komma fram till slut.

Alla Sommarprat finns att lyssna på i Sveriges Radio Play.

Marie Agerhäll är kvinnan bakom SVT:s hyllade humorserie ”Dips”, som vann Det svenska humorpriset 2019 och 2021. Hon har skrivit manus, regisserat och producerat och spelar själv en av huvudrollerna, som en av de tre inkompetenta diplomaterna som försöker göra karriär på UD.

Marie Agerhäll har arbetat inom tv med dokumentärer, kulturprogram, underhållning, barnprogram, reality och live-tv. Alltid med humor som berättarknep.

Marie Agerhäll om sitt Sommarprat:

– Jag pratar om det som jag har tänkt på mest av allt i hela mitt liv. Nämligen: vad jag ska bli när jag blir stor. Vad svårt det var att komma på det! Jag berättar om att blunda och springa i alla riktningar och ändå komma fram till slut.

Producent: Jesper Rönndahl

Vill du få poddar, nyheter och direktsänd radio på ett ställe, ladda ner appen Sveriges Radio Play via https://sverigesradio.se/artikel/sveriges-radio-play

Sommar & Vinter i P1

Ett säkert sommartecken (och numera även vinter-) är att säsongen med sommarprat drar igång i Sommar & Vinter i P1. Ett femtiotal utvalda personer med olika erfarenheter får varsitt avsnitt att prata om... ja, vad de vill.

Svenska Poddar

Personliga berättelser som definierar vår tid. Alla Sommarprat finns att lyssna på i Sveriges Radio Play.Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

Var kan man lyssna?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Avsnitt