Pär Lernström

Pär Lernström

Sommar & Vinter i P1 · 2022-06-25
52:45

Programledaren om relationen till sin pappa.

Alla Sommarprat finns att lyssna på i Sveriges Radio Play.

Pär Lernström är en av Sveriges mest populära och rutinerade programledare. Han började sin karriär på Sveriges Radio för mer än 20 år sedan. Idag leder han ”Idol”, ”Talang” och ”Kockarnas kamp” på TV4. Han arbetar även som föreläsare och konferencier och har hållit i flera stora galor.

Pär Lernström har också skrivit boken "Gubbe: a lovestory", där han tar pulsen på fenomenet gubbe.

Pär Lernström om sitt Sommarprat:

– Mitt Sommarprat handlar mycket om min pappa. Om hur mitt liv påverkats av att hans beroende tog honom ifrån mig när jag var liten. Och om hur allt kom tillbaka när cancern tog honom för ett år sedan.

Producent: Hanna Frelin

Vill du få poddar, nyheter och direktsänd radio på ett ställe, ladda ner appen Sveriges Radio Play via https://sverigesradio.se/artikel/sveriges-radio-play

Sommar & Vinter i P1

Ett säkert sommartecken (och numera även vinter-) är att säsongen med sommarprat drar igång i Sommar & Vinter i P1. Ett femtiotal utvalda personer med olika erfarenheter får varsitt avsnitt att prata om... ja, vad de vill.

Svenska Poddar

I Sommar och Vinter i P1 hör du personliga berättelser som definierar vår tid. Alla Sommarprat finns att lyssna på i Sveriges Radio Play.Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

Var kan man lyssna?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Avsnitt