Stefan Krakowski

Stefan Krakowski

Sommar & Vinter i P1 · 2022-07-20
01:04:17

Överläkaren i psykiatri om incelmännens värld och sina egna yrkesmässiga irrfärder.

Alla Sommarprat finns att lyssna på i Sveriges Radio Play.

Stefan Krakowski är författare, skribent och överläkare i psykiatri, som har uppmärksammats för boken ”Incel – om ofrivilligt celibat och en mansroll i kris”.

Han tjänstgör inom akut- och slutenvårdspsykatrin i Sverige men har även arbetat som svensk representant i Human Rights-kommittén i Europarådet i Strasbourg.

Stefan Krakowski har skrivit för bland annat Expressen och Svenska Dagbladet och driver podcasten ”KRAKOWSKI”.

Stefan Krakowski om sitt Sommarprat:

– I mitt Sommarprogram tar jag er med in i incelmännens värld, både den fredliga och den våldsamma. Men jag pratar också om mina yrkesmässiga irrfärder och de val jag gjort i livet. Hur självständiga är vi egentligen när vi fattar våra livsavgörande beslut och hur ofta handlar det istället om dåliga kompromisser? 

Producent: Amanda Glans

Vill du få poddar, nyheter och direktsänd radio på ett ställe, ladda ner appen Sveriges Radio Play via https://sverigesradio.se/artikel/sveriges-radio-play

Sommar & Vinter i P1

Ett säkert sommartecken (och numera även vinter-) är att säsongen med sommarprat drar igång i Sommar & Vinter i P1. Ett femtiotal utvalda personer med olika erfarenheter får varsitt avsnitt att prata om... ja, vad de vill.

Svenska Poddar

I Sommar och Vinter i P1 hör du personliga berättelser som definierar vår tid. Alla Sommarprat finns att lyssna på i Sveriges Radio Play.Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

Var kan man lyssna?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Avsnitt