418. Tron av porslin

418. Tron av porslin

Wahlgren & Wistam · 2023-01-21
 Goda ideer kläms fram i badrum. En upp-å-nervänd ananas och två oturskillar. Konsten att gör en snygg armhävning har sitt pris. Har Sofia varit med i Paradise Hotel? Och har Pernilla suttit i Melodifestivaljuryn? Ja, om vi ska tro Chat GPT. En avklippt penis och en premiär där allt gick åt helvete. Och så lite stön i fotbollsstudion.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Wahlgren & Wistam

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam är troligtvis välkända ansikten (och röster) i Sverige. Sedan 2015 driver de tillsammans podcasten Wahlgren & Wistam som behandlar vardagen för två personer som befunnit sig i offentligheten länge.

Svenska Poddar
En sångerska och en tv-personlighet slår sig ihop för att varje vecka fundera över små och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-män, barnuppfostran, kärlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Kanske blir det roligare. I Bikten har man chansen att bli förlåten för sina synder. Pernilla och Sofia tar med glädje sig an lyssnarnas historier och kontrar även med sina egna synder och upplevelser. I veckans Aha får vi lära oss något nytt och i momentet Telefonboken går ingen säker. Det blir självklart även tips på enkla goda maträtter från Pernilla. Tveka inte att vara med och påverka vår podd. Nytt avsnitt varje söndag. Wahlgren och Wistam

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • Antal avsnitt: 409
  • Senaste avsnittet: 2023-01-28
  • Humor

Var kan man lyssna?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Avsnitt